72

Johan Bardy

Vaalipiiri: Kaakkois-Suomi

"Yrittäjät luovat meidän seutukuntaan työpaikkoja, mikä taas tuo hyvinvointia. Kaikilla tulisi olla turvallinen arki. Epävarmassa kansainvälisessä tilanteessa on tärkeää, että Suomi on aktiivinen kansainvälinen toimija sekä EU- ja NATO-jäsen."

Tue kampanjaa

Verkkomaksu MobilePay

Olen kahden lapsen isä ja asianajaja Kotkasta. Olen myös Kotkan kaupunginvaltuuston ja -hallituksen jäsen. Lisäksi olen RKP:n puoluehallituksen jäsen sekä RKP:n Yhteispiirin piirihallituksen ja Kotkan paikallisosaston puheenjohtaja. Toimin myös puheenjohtajana Kotka Svenska Samskolanin yhdistyksessä, joka ylläpitää Kotkan ruotsinkielistä varhaiskasvatusta, peruskoulua ja lukiota. Tämän lisäksi toimin Kotkan Yrittäjien ja Karhulan Reserviupseerikerhon puheenjohtajana.

Minulle tärkeitä asioita ovat sosiaali- ja terveyspalveluiden saatavuus. Kaikilla tulisi olla turvallinen arki ja, jotta voimme tulevaisuudessa tarjota laadukkaita palveluita on julkinen lisävelkaantuminen pysäytettävä. Yrittäjät luovat meidän seutukuntaan työpaikkoja, mikä taas tuo hyvinvointia. Meidän tulee panostaa toimivaan infrastruktuuriin ja Vt 15 perusparannus on meidän seutukunnan yksi tärkeimmistä hankkeista. Kannatan pohjoismaista yhteistyötä. Epävarmassa kansainvälisessä tilanteessa on tärkeää, että Suomi on aktiivinen kansainvälinen toimija. Kannatan EU- ja NATO jäsenyyttä. Olen vastuullinen porvarillinen liberaali, jolla on arvot kohdallaan.

Nimi: Johan Bardy
Syntymävuosi: 1954
Kotipaikka: Kotka
Titteli: Asianajaja
Sähköposti: johan@bardy.fi
Puhelinnumero: +358 400 486060

Vaaliteemat

Työ ja yrittäjyys

Uudet nettotyöpaikat ovat 2000-luvulla syntyneet pieniin ja keskisuuriin yrityksiin. Yritykset luovat perustan hyvinvoinnillemme. Meidän tulee panostaa kestävään kehitykseen, tutkimukseen, kehitykseen ja innovaatioihin. Lisätä energia ja resurssitalouttamme ja vähentää energiantarvettamme.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Lapset ja nuoret

Suomen tulee olla maailman lapsiystävällisin maa. Meidän tulee turvata toimiva koulutus ja koulupolku kaikilla tasoilla. Meidän tulee huolehtia siitä, että opettajien ja muun pätevän kouluhenkilökunnan saatavuus on riittävällä tasolla. Pätetevät koulupsykologien ja kuraattoreiden näihin mukaanluettuina.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Talous

Yrittäjyys luo hyvinvointia. Työllisyyttä on lisättävä ja työllisyyden tulee ylittää 80 prosenttia. Meidän tulee edistää pääomainvestointeja yrityksiin. ja madaltaa ensimmäisen työntekijän palkkaamisen kynnystä. Meidän tulee edistää yritysten kansainvälistymistä ja kehittää yrityksille ja yksityishenkilöille kannustimia ympäristöystävällisiin investointeihin.Haluamme myös välttää valtion lisävelkaantumista

Lue lisää vaaliohjelmasta ›