Tue kampanjaa

Tue ehdokkaasi tai puoluepiirisi eduskuntavaaleissa 2023. Jo pienellä summalla on iso vaikutus kampanjaan.

Jos haluat tukea tiettyä ehdokasta niin valitset verkkomaksusta ehdokkaan tai sitten menet ehdokkaan profiiliin tällä sivulla mistä löytyy myös Mobilepay linkki tukeakseen suoraan ehdokasta.

Lisää tietoa rahankeräyksestä löydät alhaalla tällä sivulla.

Kretsarna

Mottagare Betala via Lyyti Betala via MobilePay
Suomen ruotsalainen kansanpuolue Pohjanmaalla Verkkomaksu MobilePay
Suomen ruotsalainen kansanpuolue Uudellamaalla Verkkomaksu MobilePay
Suomen ruotsalainen kansanpuolue Helsingissä Verkkomaksu MobilePay
Suomen ruotsalainen kansanpuolue Varsinais-suomessa Verkkomaksu MobilePay
Suomen ruotsalainen kansanpuolue Yhteispiiri Verkkomaksu MobilePay

 


Tietoa keräyksestä

Lain mukaan puolueet ja ehdokkaat eivät saa vastaanottaa tukea tuntemattomilta tahoilta. Siksi pyydämme sinua ilmoittamaan tietojasi kun tuet kampanjaamme. Tiedot eivät näy missän mikäli et anna suostumustasi siihen. Säilytämme tiedot niin kauan kuin laki vaatii.

Keräys on järjestetty piiriorganisaatioiden toimesta jotka ovat rekisteröityjä puolueyhdistyksiä ja tuki menee lyhennettömänä ehdokkaiden tukiryhmille tai ehdokkaan kampanjan eduksi.

Rahankeräyslain (255/2006) 5§:n 4 momentin mukaan yksinomaan ehdokkaan tukemiseksi toimivan yhdistyksen ja puolueyhdistyksen ei tarvitse hakea lupaa vaalikampanja-aikana järjestämäänsä rahankeräykseen vaalikampanjan kustannusten kattamiseksi.

Varat ilmoitetaan normaalina vaalirahoituksena vaalirahoituslain mukaan. Ehdokkaan vaalirahoitusta koskevan lain mukaan maksajasta ilmoittaminen on ehdokkaan, ehdokkaan tukiryhmän ja muun yksinomaan ehdokkaan tukemiseksi toimivan yhteisön vastuulla. Yksityishenkilön nimeä ei kuitenkaan saa ilmoittaa ilman hänen nimenomaista suostumustaan, jos hänen antamansa tuen arvo on kunnallisvaaleissa alle 800 euroa taikka aluevaaleissa, eduskuntavaaleissa, europarlamenttivaaleissa tai presidentinvaalissa alle 1 500 euroa.