55

Joacim Sandbacka

Vaalipiiri: Vaasa

"Yhdessä teemme sen mahdolliseksi"

Tue kampanjaa

Verkkomaksu MobilePay

Olen 49 vuotias ja työskentelen aluepäällikkönä Keskipohjanmaalla ja Pohjanmaalla Folkhälsan Välfärd Oy:lle. Kolutukseltani olen kasvatustieteiden maisteri. Perheeseen kuluu vaimoni Carola ja kolme lasta, iältään 14-20 vuotta. Asun Sandbackan kylässä Alavetelissä aivan Keskipohjanmaan ja Pohjanmaan rajalla. Nykyisissä luottamustehtävissä toimin Pohjanmaan hyvinvointialueen hallituksen ja valtuuston jäsenenä. KPO:n nimeämisvaliokunnan ja valtuuston jäsenenä sekä puheenjohtajana Kruunupyyn vammaisneuvostossa.
Vapaa ajallani olen monta vuotta toiminut jalkapallon parissa sekä valmentajana, että joukkueenjohtajana. Olen myös aktiivinen metsästäjä ja pyrin aina ulos metsään kun aikataulut sallivat. Musiikin parissa olen myös viihtynyt ja viihdyn edelleen. Olen soittanut tuubaa yli 35 vuotta.

Nimi: Joacim Sandbacka
Syntymävuosi: 1973
Kotipaikka: Kruunupyy
Titteli: Aluepäällikkö
Sähköposti: joacim.sandbacka@gmail.com
Puhelinnumero: 044-7883647
Jäsenenä:

Vaaliteemat

Sosiaali- ja terveydenhuolto

Sosiaali- ja terveydenhuollon uudistus astui voimaan 1.1.2023. Edessämme on monta haastetta ja meillä on monta asiaa, jotka pitää tarkistaa. Koko uudistuksen ajatus on ollut kehittää sosiaali- ja terveydenhuoltoa mutta nykyisellä rahoitusmuodolla tämä tulee olemaan haasteellista.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Koulutus

Suomi on ollut monta vuotta kärjessä kaikissa kansainvälisissä vertailuissa. Edellisten uudistusten jälkeen tulokset samoissa vertailuissa ovat selvästi heikentyneet. Joskus on syytä ottaa askel taaksepäin ja kriittisesti arvioida tekemiämme päätöksiä ovatko ne olleet oikeita. Minkälaisen koulun ja oppimisympäristön haluamme lapsillemme tarjota tulevaisuudessa?

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Maaseutu ja saaristo

Haluan tehdä töitä elävän maaseudun eteen, missä on mielekästä asua ja toimia. Elintarviketuotannossa ja omavaraisuudessa meillä on edessämme monia haasteita kun yhä useampi maanviljelijä lopettaa tuotannon huonon kannattavuuden takia. Tästä huolimatta moni olisi kiinnostunut asumaan maaseudulla mutta siihen tarvitaan toimivia palveluita ja toimivat yhteydet. Voimme yhdessä vaikuttaa siihen, että meillä on elävä maaseutu ja sitä myöten saamme houkuteltua uusia asukkaita kuntiimme.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›