402

Håkan Blomberg

Vaalipiiri: Uusimaa

"Huoltovarmuuden, alkutuotannon ja hoidon etenkin vanhustenhoidon huolellinen parantaminen."

Tue kampanjaa

Verkkomaksu MobilePay

Håkan työskentelee ympäristösuojelun kansainvälisessä sihteeristössä (HELCOM) tittelillä ICT Administrator. Håkan on aktiivinen seuraihminen etenkin urheilun saralla mutta myös paikallispolitiikassa ja kotiseututoiminnassa. Håkan viihtyy erinomaisesti myös golfkentällä.

Nimi: Håkan Blomberg
Syntymävuosi: 1957
Kotipaikka: Espoo
Titteli: ICT Administrator
Sähköposti: hakan.blomberg@outlook.com

Vaaliteemat

Alkutuotanto

Viime vuosien kriisit ovat paljastaneet huoltovarmuuden puutteita. Energian saatavuus (mieluiten uusiutuva ja kotimainen) on varmistettava mutta vähintään yhtä tärkeä on elintarvikkeiden ja muiden hyödykkeiden alkutuotannon turvaaminen.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Vanhustenhoiva

Väestömme ikääntyy ja merkittäviä panostuksia vanhustenhuollossa tarvitaan. Yksilön hyvinvointi kaikilla tasoilla pitää edistää niin nuorille kuin vanhemmillekin.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Tutkimus ja innovaatiot

Tutkimus ja sen kautta uusien tuotteiden ja työmenetelmien kehittäminen on yksi yhteyskuntamme peruspilareita. Sen seurauksena syntyy tuotteita ja työpaikkoja ja ehkä myös patentteja jotka kaikki hyödyttävät yhteiskuntaamme erilaisten tulojen muodossa.
Luovuus ja innovaatiot ovat yhtä tärkeitä kuin tutkimustoiminta. Yhdessä ne luovat edellytyksiä uusajattelulle ja sitä kautta syntyy hyviä ratkaisuja.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›