426

Frida Sigfrids

Vaalipiiri: Uusimaa

"Vähemmän jälkiviisautta"

Tue kampanjaa

Verkkomaksu MobilePay

Hei!

Nimeni on Frida Sigfrids ja olen ehdolla eduskuntavaaleissa Uudellamaalla. Työskentelen eduskunnassa ja olen Porvoon nuorin kaupunginhallituksen jäsen. Lisäksi olen valtuutettu Itä-Uudenmaan hyvinvointialueella ja hallituksen varajäsen. Toisin sanoen, olen hyvin perehtynyt politiikkaan luottamustehtävieni myötä. Toimin myös kolme vuotta Ruotsalaisen kansanpuolueen nuorisojärjestön, RKP-nuorten, puheenjohtajana, enkä pelännyt ilmaista järjestön kantoja puolueessa.

Tulevalla vaalikaudella haluan toimia kansanedustajana. Eduskunnassa työskennellessäni olen huomannut, että päätöksenteosta puuttuu vaikutusten arviointi pitkällä tähtäimella. Siksi haluaisin jakaa omaa osaamistani kansanedustajana ja työskennellä tulevaisuuteen suuntautuneen lähestymistavan puolesta, jossa myös tulevat sukupolvet otetaan huomioon päätöksenteossa.

Elämme tällä hetkellä siirtymävaihetta, jossa nuorempien ja tulevien sukupolvien tulevaisuudennäkymät ja luottamus ovat murroksessa. Siksi haluan edistää luottamusta tulevaisuuteen, jossa myös tulevat sukupolvet otetaan huomioon jokaisessa eduskunnan päätöksessä, riippumatta siitä koskevatko päätökset taloutta, ilmastoa vai työllisyyttä. Meidän on pystyttävä parempaan kuin nyt, ja siksi toivon että uskallat antaa äänesi uudistukselle ja tulevien sukupolvien päättäjälle.

Nimi: Frida Sigfrids
Syntymävuosi: 1996
Kotipaikka: Porvoo
Titteli: Eduskunta-avustaja, VTM.
Sähköposti: fridasigfrids@gmail.com
Puhelinnumero: 040 5910874
www: https://www.fridasigfrids.fi
Jäsenenä:

Vaaliteemat

Ilmasto ja ympäristö

Seuraavat neljä vuotta tulevat olemaan ratkaisevia siinä, onnistummeko hillitsemään ilmaston lämpenemisen alle 1,5°C, joka on kriittinen raja tulevaisuutemme kannalta. Näin ollen seuraava eduskunta ja hallitus tulee olemaan ratkaisevassa asemassa siinä, onnistuuko Suomi pääsemään tavoitteeseensa olla hiilineutraali vuonna 2035. Jos emme seuraavalla hallituskaudella ryhdy lisätoimenpiteisiin, seuraavat sukupolvet saavat maksaa siitä korkean hinnan. Siksi haluan muun muassa tehdä töitä sen eteen että Suomen nettopäästöt ovat alle nollan vuonna 2030 ja että eduskunnalla on selkeät linjaukset ilmasto- ja ympäristöpolitiikassa kansainvälisellä tasolla.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Koulutus

lman laadukasta ja toimivaa koulutusta Suomella ei ole tulevaisuutta. Suomi on aiemmin ollut koulutuksen ja tutkimuksen edelläkävijä, mutta sen kukoistuskausi on nyt ohi. Nuorten terveys heikkenee, ja panostukset koulutukseen sekä lapsiin ja nuoriin loistaa poissaolollaan. Haluan nostaa Suomen takaisin kartalle parhaan koulutuksen ja tutkimuksen maana. Kaikki, mitä meillä on, perustuu koulutukseen, ja haluan, että kaikilla lapsilla ja nuorilla on oikeus laadukkaaseen ja maksuttomaan koulutukseen. Siksi haluan varmistaa, että kaikilla lapsilla ja nuorilla on oikeus yhdenvertaiseen koulutukseen ja että elinikäiseen oppimiseen panostetaan enemmän.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Työ ja yrittäjyys

Talouspolitiikan on mahdollistettava kestävää talouskasvua, kannustettava yrittäjyyteen ja lisättävä työllisyyttä. Vastuullisen talouspolitiikan avulla voimme rahoittaa koulutusta, terveydenhuoltoa ja muita palveluja niin tänään kuin huomenna. Haluan luoda talouspolitiikan, joka antaa yrityksille mahdollisuuden toimia vapailla markkinoilla sekä kansallisesti että kansainvälisesti. Kun otetaan huomioon Suomen kiistatta kohtaamat väestörakenteelliset haasteet, meidän on myös panostettava työperäisen maahanmuuton lisäämiseen. Tämä on ehdottoman tärkeää, jos haluamme säilyttää rakentamamme hyvinvointivaltion. Siksi haluan edistää muun muassa enemmän työperäistä maahanmuutoa, mutta myös työn verotuksen alentamista, jotta Suomessa työskentely olisi aina kannattavaa.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›