100

Emma Ringbom

Vaalipiiri: Helsinki

"Ilmaston, ympäristön, energian ja hyvinvoinnin haasteiden kestävät ratkaisut vaativat kokonaisuuksien hahmottamista. Näihin kysymyksiin aion tarttua! "

Tue kampanjaa

Verkkomaksu MobilePay

Olen syntynyt ja varttunut Helsingissä ja olen aktiivinen meripartiolainen ja diplomi-insinööri. Olen ollut RKP:n puoluevaltuuston jäsen vuodesta 2021 lähtien ja toimin Helsingin Kansalliskielilautakunnan varajäsenenä. Olen myös toiminut aktiivisesti Teknologföreningenissä, TFiF:ssä ja Suomen Partiolaisissa. Työskentelen projektipäällikkönä, ja vastaan energia-alan digitaalisista ratkaisuista.

Kiinnostukseni partiota ja teknologiaa kohtaan näkyy myös ehdokkuudessani. Ympäristö- ja ilmastokysymykset sekä energiapolitiikka eivät ole koskaan olleet ajankohtaisempia kuin tänään. Näiden haasteiden kestävät ratkaisut vaativat kokonaisuuksien hahmottamista. Nämä asiat ovat lähellä sydäntäni, enkä emmi tarttua niihin. Haluan myötävaikuttaa siihen, että niin lapset ja nuoret kuin aikuiset ja ikääntyneetkin voivat hyvin ja katsovat luottavaisin mielin tulevaisuuteen maassamme.

Nimi: Emma Ringbom
Syntymävuosi: 1991
Kotipaikka: Helsinki
Titteli: Diplomi-insinööri, partiolainen
www: https://emmaringbom.com
Jäsenenä:

Vaaliteemat