91

Oona Hagman

Valkrets: Helsingfors

"Rättvisa och trygghet är grunden för vår välfärdsstat. Trygghet möjliggör modiga beslut!"

Stöd kampanjen

Nätbetalning MobilePay

Jag är företagare, kommunikationsspecialist och designer. Via både privat- och startup-företagande vill jag förbättra samspelet mellan den offentliga och privata sektorn med inriktning på ansvarsfull marknadsföring och kommunikation.

Inom politiken har jag mandat i Helsingfors stadsfullmäktige, kultur- och fritidsnämnden och i Helsingfors stads digitaliseringskommitté. Fokus för mitt politiska arbete är att främja lönsamt företagande och arbetsliv samt familjers och ungdomars välmående. På mitt initiativ planeras nu en havsbadsinrättning i Fiskehamnen för att på det nya området möjliggöra simning året runt.

Rättvisa och trygghet är grunden för vår välfärdsstat, där stabilitet kommer via en balanserad ekonomi och varje medborgares möjlighet till ett värdigt liv. Vårt samhälle blomstrar då vi investerar i kreativitet och innovationer samt genom att satsa på att mentorera ungdomar.

Min familj består av två fina tonåringar och vår rescue-husky Bowie. Jag står för att tala sakligt, rakt på sak. Via ansvarsfullt arbete lyckas vi tillsammans!

Namn: Oona Hagman
Födelseår: 1982
Titel: Företagare, Kommunikationsspecialist
E-post: oona.hagman@gmail.com
www: https://oonahagman.com
Medlem i :