78

Wilhelm von Nandelstadh

Vaalipiiri: Pirkanmaa

"Koulutuksesta ja sivistyksestä emme saa leikata, sillä vain osaamisella suomalaiset ja Suomi pärjää maailmassa. Suomessa täytyy olla kannattavaa harjoittaa yritystoimintaa, sillä kannattavat ja kasvavat yritykset ovat myös edellytys yhteiskunnan palveluiden rahoittamiseen. Valtion velanotto täytyy saada pysäytettyä, sillä vain harjoittamalla vastuullista talouspolitiikkaa, voimme taata hyvinvointiyhteiskuntamme myös tulevaisuudessa."

Tue kampanjaa

Verkkomaksu MobilePay

Olen ehdolla Pirkanmaalla, jossa RKP on vaaliliitossa Kokoomuksen kanssa. Poliittisesti kuvailisin itseäni arvoliberaaliksi, ajan taloudellisesti vastuullista politiikkaa. Vain osaamisella suomalaiset ja Suomi pärjää maailmassa. Sivistyksellä on myös itseisarvonsa. Tarvitsemme lisää koulutusta, emme vähemmän. Olen kaupunginhallituksen jäsen Sastamalassa ja toimin myös kaupungin konserni- ja elinvoimajaoston puheenjohtajana. Yhdessä vaimoni kanssa pyöritämme Vanhakylä gårdia, jossa meillä on muun muassa mehustamo. Vapaa-aikani koostuu lähinnä tilan ylläpidosta ja erilaisista luottamustehtävistä, mutta tykkään myös viettää aikaa ystävien kanssa ja pelata tennistä.

Nimi: Wilhelm von Nandelstadh
Syntymävuosi: 1978
Kotipaikka: Sastamala
Titteli: Kauppatieteiden maisteri
Sähköposti: wilhelm@vanhakylagard.fi
Puhelinnumero: 0407226111

Vaaliteemat

Koulutus

Koulutuksesta ja sivistyksestä emme saa leikata. Vain osaamisella suomalaiset ja Suomi pärjää maailmassa. Sivistyksellä on myös itseisarvonsa. Tarvitsemme lisää koulutusta, emme vähemmän. Koulutus ja sitä kautta osaava työvoima on myös edellytys toimiville ja kannattaville yrityksille.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Työ ja yrittäjyys

Suomessa täytyy olla kannattavaa harjoittaa yritystoimintaa. Meidän täytyy kannustaa yrittäjyyteen ja ymmärtää, että kannattavat ja kasvavat yritykset ovat myös edellytys yhteiskunnan palveluiden rahoittamiseen.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Talous

Valtion velanotto täytyy saada pysäytettyä. Nyt velkaannumme palveluiden ylläpitämisestä. Tämä ei ole kestävää. Vain harjoittamalla vastuullista talouspolitiikkaa, voimme taata hyvinvointiyhteiskuntamme myös tulevaisuudessa.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›