403

Thomas Blomqvist

Vaalipiiri: Uusimaa

Tue kampanjaa

Verkkomaksu MobilePay

Olen ollut 16 vuotta kansanedustajana sekä nyt neljä vuotta ministerinä, ja olen edelleen yhtä kiinnostunut olemaan mukana ja vaikuttamaan siihen, miten yhteiskuntaa pitäisi rakentaa ja miltä sen tulisi näyttää. Ministerinä minulla on ollut etuoikeus käydä politiikan korkeakoulua. Siksi haluan tuoda tietoni ja kokemukseni äänestäjien käyttöön näissä vaaleissa. Tiedämme, että edessä on myös vaikeita ja epävarmoja aikoja.

Työ kansanedustajana tuntuu edelleen mielenkiintoiselta, palkitsevalta ja merkitykselliseltä. En ehkä ole se, joka huutaa kovimmin barrikadeilla, mutta olen hyvä tekemään yhteistyötä muiden kanssa kestävien ratkaisujen löytämiseksi. Haluan neuvotteluissa muiden puolueiden kanssa, ajaa vahvasti omia ja puolueen arvoja. Kun saavutamme kompromissin ja yhteisen päätöksen, seison sen takana. Uskon uskollisuuteen ja seison päätöksien takana.

Vahvuuteni on kyky tehdä yhteistyötä ja neuvotella toimivien ratkaisujen löytämiseksi. Panostan paljon erilaisiin asioihin perehtymiseen, selvittämiseen ja sitten yhdessä muiden kanssa hyvien tulosten saavuttamiseen. Kun olen työskennellyt 16 vuotta kansanedustajana ja nyt neljä vuotta ministerinä, voin todeta, että en ole koskaan ollut poliitikkona parempi kuin nyt.

Nimi: Thomas Blomqvist
Syntymävuosi: 1965
Kotipaikka: Raasepori
Titteli: Kansanedustaja, Pohjoismaisen yhteistyön ja tasa-arvon ministeri, maanviljelijä
www: https://www.thomasblomqvist.fi/
Jäsenenä: