133

Suraindran Kamalakanan

Vaalipiiri: Savo-Karjala

"Äänestämällä Suraindrania tuet ehdokasta, joka on kokenut ja joka aidosti välittää totuudesta, rehellisyydestä ja lahjomattomuudesta."

Tue kampanjaa

Verkkomaksu MobilePay

Olen entinen riskienhallinta-asiantuntija Nokialla, ja minulla on 21 vuoden kansainvälinen kokemus pankki-, rahoitus-, vakuutus- ja teknologia-alalta, ja minulla on erinomaiset taidot poliitikkona ratkaista Suomen nykyiset talouskysymykset ja pitää maamme turvassa. Olen innostunut joogasta, lasten oikeuksista ja olen myös romaanikirjailija, joka työstää ranskalaista romaania.

Turvallisuuspoliittinen tilanne on nyt kireämpi kuin kertaakaan toisen maailmansodan jälkeen. Siihen liittyvät riskit on otettava vakavasti. Meidän on oltava valmiina reagoimaan ja torjumaan erilaisia ​​hybridivaikuttamisen keinoja. Julkisessa taloudessa on suuria haasteita, velkaantuminen on saatava loppumaan. Minä haluan kilpailukykyisen Suomen, joka houkuttelee yrityksiä investoimaan ja luomaan työpaikkoja. Suomeen investoiminen on oltava houkuttelevaa. Yhteiskunnan tehtävänä on mahdollistaa yritystoiminta, ei estää sitä.Työllisyys luo meille kaikille hyvinvointia.

Nimi: Suraindran Kamalakanan
Syntymävuosi: 1973
Kotipaikka: Kuopio
Titteli: Yrittäjä
Sähköposti: surain73@gmail.com
Puhelinnumero: 0402596864

Vaaliteemat

Talous

Maamme on tällä hetkellä ajautumassa taantumaan korkean inflaation ja energiakriisien vuoksi. Inflaatio-ongelmien ratkaiseminen on pitkä ja tuskallinen prosessi jokaiselle hallitukselle. Minulla on 21 vuoden kansainvälinen kokemus rahoituspalveluista, joten minulla on työkaluja näiden ongelmien ratkaisuun.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Lapset ja nuoret

Tällä hetkellä nuorisomme kokee paljon väkivaltaa. Viranomaisemme ovat kirjanneet useita rikostapauksia Oulusta Helsinkiin. Meillä on nyt myös suuria huumeiden ja laittomien aineiden väärinkäyttöön liittyviä ongelmia nuorisomme keskuudessa. Ongelmat vaativat vahvan persoonan omaavan poliitikon ratkaisemaan vaikeita asioita. Poliitikkona haluan tehdä tiivistä yhteistyötä yhteisön ja viranomaisten kanssa näiden ongelmien korjaamiseksi.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Työ ja yrittäjyys

Elämme vaikeita ja haastavia aikoja, ja Suomen työttömyystilanne on huono ja pahenee. Ongelmana on työpaikkojen luomisen puute, ja jotta se tapahtuisi, on meidän edistettävä yrittäjyyttä. Tarvitsemme valtion virastoja antamaan tarvittavia avustuksia mikroyrityksille. Innovaatiotoimintaa on jatkettava Suomessa.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›