415

Patrik Karlsson

Vaalipiiri: Uusimaa

"Haluan olla vahva äänesi eduskunnassa. Minulla on monen vuoden kokemusta koulumaailmasta, kolmannelta sektorilta ja päätöksentekijänä. Haluan työskennellä hyvän koulutuksen, rikkaan kulttuuritarjonnan puolesta ja hyvä sosiaali- ja terveydenhuollon puolesta kaikenikäisille kaikissa elämänvaiheessa."

Tue kampanjaa

Verkkomaksu MobilePay

Nimeni on Patrik Karlsson ja olen 56-vuotias. Perheeseeni kuuluu vaimoni ja kaksi aikuista tytärtä. Työskentelen Vantaalla vararehtorina Västersundomin koulussa. Olen ollut poliitikko Vantaalla vuodesta 2001, tällä hetkellä valtuuston jäsen ja Svenska kommitténin puheenjohtaja. Vuonna 2022 minut valittiin Vantaan ja Keravan hyvinvointialuevaltuuston jäseneksi. Olen aktiivinen eri yhdistyksissä ja yksi harrastuksistani on kuorossa laulaminen.

Nimi: Patrik Karlsson
Syntymävuosi: 1966
Kotipaikka: Vantaa
Titteli: Vararehtori, KM
Sähköposti: patrik.karlsson@vantaa.fi
Puhelinnumero: 0407286447
Jäsenenä:

Vaaliteemat

Kulttuuri

On tärkeää, että kulttuuria tuetaan, jotta me kaikki saamme kokemuksia. Kulttuurilla on suuri merkitys hyvinvoinnillemme. Kaikenlaista kulttuuria tarvitaan!

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Koulutus

Meidän on tehtävä enemmän tunteja peruskoulussa ja että tukea tarvitsevat oppilaat todella saavat sen. Koko luokalla 1-9 on tärkeää panostaa hyvinvointiin. Ammatillinen ja lukiokoulutus on tärkeää, jotta jokainen saa pohjan jatko-opintoihin ja uravalintoihin.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Sosiaali- ja terveydenhuolto

Uusilla hyvinvointialueilla on tärkeää, että palvelu kehittyy ja palvelua saadaan nopeammin. On tärkeää, että valtio tarjoaa riittävästi varoja, jotta leikkauksia ei tarvitse tehdä. Tärkeää on myös se, että ikääntyneiden hoitoa kehitetään ja panostetaan lasten ja nuorten hyvinvointiin riittävin henkilöresurssein.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›