424

Micaela Röman

Vaalipiiri: Uusimaa

"Mahdollisimman hyvää, mahdollisimman monelle."

Tue kampanjaa

Verkkomaksu MobilePay

Sipoossa asuva kahden lapsen äiti. Olen yrittäjä, minulla on oma viestintätoimisto, taustaltani olen toimittaja.

Olen ollut poliitisesti aktiivi vuodesta 2017, Sipoossa ja nyt myös Itä-Uudenmaan hyvinvointialueella.

Nimi: Micaela Röman
Syntymävuosi: 1970
Kotipaikka: Sipoo
Titteli: Yrittäjä, toimittaja
Sähköposti: micaela.erika.roman@gmail.com
Jäsenenä:

Vaaliteemat

Lapset ja nuoret

Päätöksenteossa on hyvä kuunnella myös heitä, joiden asioista päätät. Itse toimin jalkapallojoukkueen johtajana, ja saan treeneissä, peleissä ja turnausmatkoilla arvokasta tietoa siitä, mitä näille teineille kuuluu. Se antaa minulle mahdollisuuden huomata, jos jokin on pielessä tai jonkun asiat ovat huonosti. Tämä on yksi tapa harjoittaa ennaltaehkäisevää toimintaa, johon aina aikuisena voi osallistua.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Sosiaali- ja terveydenhuolto

On tärkää, että sosiaali- ja terveystoiminnan uudistus täyttää ne lupaukset, jolla tämä vietiin läpi. Asukkaiden on saatava laadukasta ja tehokasta apua, tukea ja hoitoa yhden luukun kautta. On tärkeää, että hyväksi todettua toimintaa kunnissa ja kaupungeissa jatkojalostetaan ja hyödynnetään myös alueilla - näissä piilee mahdollisuus uusin ratkaisuihin ja taloudelliseen säästöön.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Turvallisuus

Lähiympäristö, jossa asukas tuntee itsensä turvalliseksi ja osalliseksi on yleensä hyvinvoiva yhteiskunta, ja hyvinvoiva yhteiskunta on omiaan jatkorakentamaan hyvinvointivaltiota. Tämä vaatii hyvin toimivia päiväkoteja ja kouluja, mahdollisuus harrastuksiin ja työntekoon ja myös toimivaa lähidemokratiaa joihin asukkaiden on helppo osallistua.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›