419

Kasper Nyberg

Vaalipiiri: Uusimaa

"Tuntuu oikealta"

Tue kampanjaa

Verkkomaksu MobilePay

Näen itseni ihan tavallisena sipoolaisena perheenisänä/rehtorina/luokanopettajana, joka suhtautuu palavasti terveyttä edistävälle ajatustavalle. Koulutukseltani olen kauppa-/kasvatustieteiden maisteri ja olen työskennellyt koulumaailmassa kohta 20 vuotta, joista 14 vuotta rehtorina.

Kiinnostukseni politiikkaan ja haluni vaikuttaa on aina ollut läsnä perheessäni. Noin 10 vuotta sitten se aktivoitui asetuessani ehdolle kunnallisvaaleissa. Tulin valituksi ja toimin valtuuston varapuheenjohtajana 8 vuotta, sekä rakennus- ja ympäristövaliokunnan puheenjohtajana 4 vuotta. Olen varsin onnistuneesti pystynyt pysymään poissa politiikasta jo pari vuotta, mutta nyt tavoitteeksi on asetettu eduskunta.

Nimi: Kasper Nyberg
Syntymävuosi: 1978
Kotipaikka: Sipoo
Titteli: Rehtori
Sähköposti: kasper.nyberg78@gmail.fi
Puhelinnumero: +358401914451

Vaaliteemat

Lapset ja nuoret

Minulle hyvinvointi on kaiken lähtökohta. Työssäni olen ymmärtänyt, kuinka tärkeää on pystyä toteuttamaan näitä ideoita menestyksekkäästi myös koulussa. Suomalaisessa koulussa on monia hyviä asioita mutta meidän on panostettava enemmän lasten ja nuorten kohtaamiseen. Se on tärkein tehtävämme.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Maaseutu ja saaristo

Uskon vahvasti, että myös valtakunnallisella tasolla voi tehdä päätöksiä, jotka lähtökohtaisesti pohjautuvat yksilön tarpeisiin. Näkemällä, kuulemalla ja kohtaamalla jokaista ihmistä voimme rakentaa yhteiskunta, joka on konkreettinen, hallittavissa ja merkityksellinen. Tämän pitää toteutua myös maaseudulla ja näkyä koulutuksessa, rakentamisessa, ympäristönsuojelussa, sosiaali- ja terveyspalveluissa - rakenteissa, jotka helpottavat arkeamme ja mahdollistavat unelmiemme saavuttamisen.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Koulutus

Koulutus on perusta osallistumiselle, hyvinvoinnille ja monelle muulle yhteiskunnaliisesti tärkeälle asialle. Onnistuaksemme tehtävässä opettajilla on oltava riittävät resurssit nuorten kohtaamiseen.
Vain onnistumalla tässä tehtävässä voimme antaa oppilaille heidän tarvitsemansa tiedot ja taidot, jotta voivat pärjätä elämässään ja kokea sen merkitykselliseksi. Suomalaiset koulut on nostettava takaisin jaloilleen

Lue lisää vaaliohjelmasta ›