131

Jerker Björkqvist

Vaalipiiri: Varsinais-Suomi

"Uusi energia. Olen valmis! Oletko sinä? Haluan varmistaa että koulutus, yritystuet, verotusmalli ja maahantulopolitiikka yhdessä luovat mahdollisuudet kestävälle yritystoiminnalle ja innovaatioille Turun seudulla. "

Tue kampanjaa

Verkkomaksu MobilePay

1970 syntynyt 3 nuorten isä, Olen toiminut valtaosa työelämästäni opetuksen ja tutkimuksen parissa. Haluan varmistaa, että nuorilla on edellytyksiä pärjätä yhteiskunnan tehtävissä.
Itse pidän luonnossa liikkumisesta, ja harrasterakentaminen luo sopivasti

Nimi: Jerker Björkqvist
Syntymävuosi: 1970
Kotipaikka: Turku
Titteli: DI, TkT, Vanhempi yliopistonlehtori
Sähköposti: jerker.bjorkqvist@gmail.com
Puhelinnumero: +358400528758
www: https://jerkerbjorkqvist.blogspot.com/

Vaaliteemat

Energia

Suomesta energiariippumaton. Uudistuvalla energialla, tuulella, aurinkosähköllä ja vesivoimalla, meistä voi tulla omavaraisia energian suhteen. Tulevaisuudessa meillä on myös energiaa yli oman tarpeen, meidän pitää viisaasti käyttää tämä energiaa.
Lisäarvo energiasta pitää jäädä suomeen.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Tutkimus ja innovaatiot

Tukimus ja innovaatiot ovat ratkaisevia uusiutuvan energian tehokkaan käyttämisen kannalta. Tuulivoimaan vaihtelevuus luo haasteita energiajärjestelmille, tarvitaan uusia innovaatioita tämän ratkaisemiseen.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Koulutus

Koulutus on sivistysyhteiskunnan perusasia. Koulutusjärjestelmämme pitää tarjota jokaiselle sopiva koulutus, jotta jokaisen nuoren omat eritystaidot ovat hyödynnettävissä yhteiskuntarakentamisessa.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›