96

Emmi Piippo

Vaalipiiri: Helsinki

"Tulevaisuus tarvitsee tekijänsä!"

Tue kampanjaa

Verkkomaksu MobilePay

Olen 26-vuotias valtiotieteiden maisteri, jonka opintojen pääpaino on ollut julkishallinnossa ja johtamisessa. Olen aiemmin suorittanut myös sosiaali- ja terveysalan perustutkinnon. Tällä hetkellä työskentelen eduskunta-avustajana.

Seuraava hallituskausi määrittää sen miltä tulevaisuuden hyvinvointivaltio näyttää. Maailma muuttuu ja niin tulisi meidänkin. Me emme pysty ylläpitämään nykyistä hyvinvointivaltiota vai visioimaan paremmasta jos emme kykene muutoksiin ajattelutavassa, ja sitten tekoihin niiden puolesta. 

Uskon yhteiskuntaan, joka ratkaisee kriisit oikeudenmukaisesti, ja jossa peruspalvelut toimii. Politiikkaan, jota tehdään pitkällä tähtäimellä, rohkeasti visioiden ja maailman muutokseen tarttuen. Hyvinvointiin, joka rahoitetaan talouspolitiikalla, jonka keskiössä on työelämän reformit. Minun sukupolveni on aiempien tapaan voitava luottaa siihen, että hyvinvointivaltio vakuutukset ovat voimassa myös tulevaisuudessa. 

Ajattelen, että se miten hyvin onnistumme luomaan uusia työpaikkoja ja tapoja työskennellä ympäristön ja ihmisten kannalta kestävästi on kaiken hyvinvoinnin edellytys.

Vaikutan Helsingin nuorisojaostossa, jonka tehtävänä on edistää nuorten osallisuutta kaupungin päätöksentekoon ja luoda rakenteita, joissa nuorten mielipiteitä kuullaan.

Tämän lisäksi toimin Helsingin RKP:n varapuheenjohtajana, puolueen kaupunkipoliittisen työryhmän puheenjohtajana sekä olen aktiivisesti mukana naisjärjestömme toiminnassa.

Kiitos, että luit esittelyni!

Lisätietoja minusta ja vaaliteemoistani löytyy nettisivuiltani, ja minuun voi aina ottaa yhteyttä, jos on jotain kysyttävää tai jotain mistä haluatte keskustella.

Nimi: Emmi Piippo
Syntymävuosi: 1996
Kotipaikka: Helsinki
Titteli: VTM
www: https://www.emmipiippo.com/?lang=sv
Jäsenenä:

Vaaliteemat