139

Åsa Gustafsson

Vaalipiiri: Varsinais-Suomi

"Tarvitsemme nyt enemmän panostuksia koulutukseen ja ihmisten hyvinvointiin. Elinvoimainen Varsinais-Suomi on eduksi meille kaikille. Yhdessä olemme vahvempia! "

Tue kampanjaa

Verkkomaksu MobilePay

Kaupunginvaltuutettu ja kaupunginhallituksen jäsen, hyvinvointialueen valtuutettu ja ryhmäpuheenjohtaja sekä pelastuslautakunnan jäsen.

Ihmisten hyvinvointi on minulle sydämen asia. Meidän hyvinvointiyhteiskunta tarvitsee nyt enemmän panostuksia niin perusopetukseen kuin myös sosiaali- ja terveydenhoitoon. Haluan, että kaikki lapset, nuoret ja henkilökunta saavat sen tuen minkä he tarvitsevat. Opettajien tulee saada tehdä työtään, johon heillä on laadukas korkeakoulutus. Meillä ei ole varaa leikkauksiin, jotka kohdistuvat koulutukseen koska lapset ja nuoret ovat meidän tulevaisuus.

Elinvoimainen Varsinais-Suomi tarvitsee nyt tavoitteellista työtä, jossa elinkeinoelämä ja talous voi hyvin. Työntekijätarve on nyt erittäin ajankohtainen ja kaikilla aloilla, tähän meidän tulee löytää ratkaisuja.

Suomi kuuluu Eurooppaan ja pohjolaan. Meidän tulee olla aktiivinen toimija myös globaalisti. Tulevaisuudessa tarvitsemme yhä parempaa yhteistyötä niin maakunnallisesti, kansallisesti kuin kansainvälisesti.

Minä lupaan tehdä työtä meidän yhteisen Varsinais-Suomen puolesta.

Meidän tulee katsoa eteenpäin, yhteistyössä on voimaa!

Nimi: Åsa Gustafsson
Syntymävuosi: 1974
Kotipaikka: Kaarina
Titteli: Sosionomi AMK, Toiminnanjohtaja
Sähköposti: asa.gustafsson@kaarina.fi
Puhelinnumero: 040 5650999
Jäsenenä: