399

Anders Adlercreutz

Vaalipiiri: Uusimaa

"Toimiva ja hyvinvoiva yhteiskunta rakentuu kestävän ympäristön, yrittäjyyden, tasavertaisen ja vahvan koulutuksen sekä syvän luottamuksen varaan. "

Tue kampanjaa

Verkkomaksu MobilePay

Olen kirkkonummelainen kansanedustaja, yrittäjä, arkkitehti ja viiden lapsen isä. Tunnen niin yrittäjän kuin lapsiperheiden arjen ja tiedän, millaisia haasteita liittyy työn ja perhe-elämän yhteensovittamiseen. Olen RKP:n eduskuntaryhmän ryhmäpuheenjohtaja.

Nimi: Anders Adlercreutz
Syntymävuosi: 1970
Kotipaikka: Kirkkonummi
Titteli: Kansanedustaja, arkkitehti, yrittäjä
Sähköposti: info@andersadlercreutz.fi
Puhelinnumero: +358449810191
www: https://www.andersadlercreutz.fi

Vaaliteemat

Työ ja yrittäjyys

Yrittäjyys on kestävän talouden perusta. Yrittämisestä tulee palkita ja epäonnistumisia sallia.
Tarvitsemme paikallisempaa sopimista, joustavia väyliä työperäiseen maahanmuuttoon, jatkuvaa oppimista ja ennustettavan, kilpailukykyisen verotusympäristön.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Ilmasto ja ympäristö

Me elämme rajallisten resurssien maailmassa. Kestävyydestä huolehdimme parhaiten silloin, kun myös talous on kestävällä pohjalla. Kestävä talous perustuu kestävään ympäristöön, jota tukevat vihreään siirtymään tähtäävä innovaatiot.
Talous ja kestävä ympäristö eivät ole toistensa vastakohtia. Toista ei voi saada ilman toista.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Ulkopolitiikka ja puolustus

Kulunut vuosi on ollut mullistava. Kauhea sota on saanut muut puolueet omaksumaan RKP:n linjan: Suomen paikka on Natossa.

Meillä on vahva yhteenkuuluvuuden tunne ja vahva tahto puolustaa itseämme. Tätä on vaalittava. Samalla on tärkeää huomata, että turvallisuus perustuu myös luottamukseen ja yhteenkuuluvuuden tunteeseen.

Kansainvälisesti EU:lla on ratkaiseva rooli. Se on tärkein kansainvälinen viitekehyksemme, ja on äärimmäisen tärkeää, että EU on yhtenäinen ja vahva.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›