417

Alexandra Lundmark

Vaalipiiri: Uusimaa

"Olen ihminen joka saa asioita tapatumaan ja haluan olla mukana vaikuttamassa. Asiat lähellä sydäntäni ovat pienyrittäjäkulttuuri ja hyvinvointia arjessa."

Tue kampanjaa

Verkkomaksu MobilePay

Nimeni on Alexandra Lundmark. Olen naimisissa ja minulla on kolme ihanaa lasta, 7-, 9- ja 12- vuoden ikäiset. Henkilönä olen motivoitunut, empaattinen, utelias ja rakastan uusia haasteita.

Olen vuosien saatossa ehtinyt tekemään monia asioita, mm. opiskellut tradenomiksi, personal traineriksi, isännöitsijäksi ja tällä hetkellä opiskelen mentaalivalmentajaksi. Uskon että ihmisen tulisi jatkuvasti kehittyä sekä ammatillisesti että henkilökohtaisella tasolla. Tästä syystä olen, tasaisin väliajoin palannut koulupenkille.

Kasvoin yrittäjäperheessä, joten oli luonnollista perustaa oma yritys suorittaessani tradenomitutkintoa. Yritys on vähitellen kasvanut sekä muuttanut muotoa että liiketoiminta-aluetta. Yrittäjyyden kautta minulla on laaja tietämys monilta liike-elämän alueilta.

Vietän vapaa-aikani mieluiten perheen ja ystävien seurassa. Tyyppi 1 diabeetikkona olen myös tarkka terveydestäni. Harrastan juoksemista ja kuntosaliharjoittelua useamman kerran viikossa.
Olen lasteni kautta mukana Katarinaskolanin Koti- ja koulu yhdistyksen hallituksessa, ja toimin joukkueenjohtajana tyttäreni käsipallojoukkueessa.

Ajatus politiikkaan lähtemisestä on itänyt useamman vuoden. Nyt aika tuntui oikealta, ja olen valmis kohtaamaan uusia haasteita. Olen ihminen, joka saa asioita tapahtumaan, ja haluan olla mukana vaikuttamassa. Toistaiseksi olen tehnyt näistä asioita pienemmässä mittakaavassa yhdistys- ja yrityselämässä, joten askel kohti suurempia haasteita on luonnollinen.
Haluan olla mukana luomassa toimivaa ja hyvinvoivaa yhteiskuntaa nykyisille ja tuleville sukupolville!

Nimi: Alexandra Lundmark
Syntymävuosi: 1986
Kotipaikka: Raasepori
Titteli: Tradenomi / Yrittäjä
Sähköposti: alexandra.lundmark@live.com

Vaaliteemat

Työ ja yrittäjyys

Suomen taloudellinen tilanne vaatii jatkuvaa panostusta rohkeaan elinkeinoelämään. Yritysverotus on pidettävä nykyisellä tasollaan, tai sitä on jopa laskettava. Kun yrityksille jää enemmän käteen voivat ne investoida ja luoda työpaikkoja. Mitä useammalla menee hyvin, sitä enemmän meillä on rahaa kierrossa.
Suomen tulee paremmin rohkaista ja tukea ihmisiä yrittäjyyteen! Haluan nostaa esille ennaltaehkäisevän terveyshuollon, vanhemmuuden, joustavan YEL-maksun sekä turvallisen eläkkeen.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Lapset ja nuoret

Yhä useampi lapsi ja nuori tarvitsee tukea ja kannustusta merkityksellisen arkipäivän luomiseksi. Tämä koskee kaikenikäisiä, joka puolella suomea. Maksuttomat iltapäiväkerhot ovat hyvä alku. Tarvitsemme mielestäni myös selkeämmät mallit nuorten harrastuksien tukemiseen. Valtion jakama, kulttuuriin ja liikuntaan käytettävä muutaman sadan euron etuseteli Islannin mallin mukaan voisi olla järkevä toimenpide.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›

Sosiaali- ja terveydenhuolto

De som sköter sin hälsa ska belönas för sin insats. Jag tror på konkreta förslag som att få hushållsavdrag för sina motions- och välmåendekostnader som erbjuds av den privata sektorn. Hit hör till exempel PT-tjänster, kostrådgivning, gymkort och övriga kostnader som hänför sig till hälsa och välmående. Sedan välfärdsområdena infördes lades en stor del av ansvaret kring den preventiva hälsan på kommunerna. Jag tror på ett system där vi alla hjälps åt och delar på ansvaret. Och vi måste börja i tid för att minska belastningen på sjukvården.

Lue lisää vaaliohjelmasta ›