97

Kalle Pusa

Vaalipiiri: Helsinki

"Parempaa huomista emme saa toivomalla. Tehdään rohkeaa ilmastopolitiikkaa, turvataan hyvinvoinnin perusrakenteet ja kytkeydytään entistä vahvemmin länteen. "

Tue kampanjaa

Verkkomaksu MobilePay

Hei! Olen Kalle Pusa:
- 30-vuotias Helsinkiläinen juristi ja IT-konsultti
- kirjallisuuden suurkuluttaja, luonnossa viihtyvä tietotyöläinen ja ristikoiden ratkaisija
- Ilmaston, sivistyksen ja hyvinvoinnin puolustaja

Haen eduskuntaan, koska Suomemme on mullistuksessa. Eräs aikakausi on päättynyt ja elämme seuraavan alkua. Tarvitsemme politiikkaa, joka heijastaa tätä. Meidän täytyy keksiä, miten elämme ilmastonmuutoksen kanssa, miten varaudumme sotilaallisiin konflikteihin sekä miten turvaamme huomisen hyvinvointiyhteiskunnan.

Minä haluan olla mukana rakentamassa tätä uutta Suomea. Uskon, että voimme selvitä, pärjätä ja voida hyvin vielä huomennakin. Tämä vaatii politiikkaa, joka ymmärtää, ettemme voi elää kuin ennen, koska asiat eivät ole enää kuin ennen.

Kevään vaaleissa on pelissä paljon. Nousevan populismin vastapainoksi tarvitsemme sivistyneempää, järkevämpää ja ratkaisukeskeisempää politiikkaa. Politiikkaa, joka heijastaa tätä päivää, ei jotain myyttistä menneisyyttä.

Juristina ja IT-alan ammattilaisena hallitsen vaikeitakin kokonaisuuksia: ymmärrän, mitä lainsäädännöllä voi saavuttaa ja miten teknologiaa tulee hyödyntää tulevaisuuden haasteiden ratkaisemiseksi.

Kirjallisuuden ja historian suurkuluttajana uskon, että opiskelemalla eilistä ymmärrämme, miten nykypäivä on rakentunut – sekä ehkä vältämme edeltäjiemme virheet.

Ilmastonmuutos on aikamme suurin kriisi - kuolevassa maailmassa kuolemme mekin. Kunnianhimoinen ilmastopolitiikka on politiikkani ytimessä.

Tarjoan vaihtoehdon sinulle, jolle kokoomus näyttäytyy liian konservatiivisena ja vihreät liian vasemmistolaisena.

Lupaan työskennellä rohkean ilmastopolitiikan puolesta, pyrkiä turvaamaan hyvinvointivaltion perusrakenteet ja toimia parhaaksi näkemälläni tavalla parhaan mahdollisen tiedon johdattamana.

Nimi: Kalle Pusa
Syntymävuosi: 1993
Kotipaikka: Helsinki
Titteli: Juristi
Sähköposti: kalle@kallepusa.com
www: https://www.kallepusa.com/
Jäsenenä:

Vaaliteemat