432

Anita Westerholm

Vaalipiiri: Uusimaa

"Haluaisin että epäoikeudenmukaisesta saataisiin oikeudenmukaista, että turvattomasta turvallista ja että pahoinvoinnista päästäisiin hyvinvointiin. "

Tue kampanjaa

Verkkomaksu MobilePay

Toimin suoraselkäisesti, kuuntelen ja teen sinnikkäästi töitä sosiaalisesti, taloudellisesti & ekologisesti kestävän tulevaisuuden eteen.

Tunnen vahvaa paloa paremman yhteiskunnan rakentamiseen. Haluan luoda valoisampaa tulevaisuutta tuleville sukupolville. Haluaisin, että epäoikeudenmukaisesta saataisiin oikeudenmukaista, että turvattomasta turvallista ja että pahoinvoinnista päästäisiin hyvinvointiin.

Olen tuleva juristi kotoisin Raaseporista, Tammisaaresta. Toimin siellä kaupunginhallituksen pj:nä ja kaupunginvaltuutettuna. Päivätyönä olen oikeusministeri Henrikssonin erityisavustaja. Olen aluevaltuutettu Länsi-Uudenmaan hyvinvointialueella ja RKP:n naisjärjestön puheenjohtaja.

Haluan nähdä hyvinvoivan, kestävän ja tasa-arvoisen yhteiskunnan, jossa yksittäinen ihminen voi tuntea osallisuutta, arvokkuutta ja turvallisuutta. Tämä tarkoittaa sitä, että kaikille tarjotaan parhaat mahdolliset edellytykset unelmiensa toteuttamiseen. Samalla emme saa elää yli taloudellisen tai luonnon kantokyvyn. Minulle keskeisiä periaatteita ovat vapaus, demokratia ja oikeudenmukaisuus.

Nimi: Anita Westerholm
Syntymävuosi: 1995
Kotipaikka: Raasepori
Titteli: Ministerin erityisavustaja, kaupunginhallituksen pj
Sähköposti: anita@anitawesterholm.fi
Puhelinnumero: 0440557565
www: https://www.anitawesterholm.fi
Jäsenenä:

Vaaliteemat